0
1. The primary purpose of software is to turn data into ____.
(a) Web sites
(b) Information
(c) Programs
(d) Objects
(e) None of these

Answer-option B

2. Text in a column is generally aligned _____.
(a) Justified
(b) Right
(c) Centre
(d) Left
(e) None of these

Answer-option A

3. The most common type of storage devices are ____.
(a) Persistent
(b) Optical
(c) Magnetic
(d) Flash
(e) None of these

Answer-option B

4. What is the default file extension for all Word documents?
(a) TXT
(b) WRD
(c) FIL
(d) DOCUMENT
(e) None of these

Answer-option D

5. In Excel, charts are created using which option?
(a) Chart Wizard
(b) Pivot Table
(c) Pie Chart
(d) Bar Chart
(e) None of these

Answer-option A

6. What is the permanent memory built into your computer called?
(a) RAM
(b) ROM
(c) CPU
(d) CD-ROM
(e) None of these

Answer-option B

7. Ctrl, shift and Alt are called _____ keys.
(a) Modifier
(b) Function
(c) Alphanumeric
(d) Adjustment
(e) None of these

Answer-option A

8. A _____ is an additional set of commands that the computer displays after you make a selection from the main menu.
(a) Dialog box
(b) Submenu
(c) Menu selection
(d) All of the above
(e) None of these

Answer-option B

9. A ______ is a software program used to view Web pages.
(a) Site
(b)Host
(c) Link
(d) Browser
(e) None of these

Answer-option D

10. Which is the smallest of the following computers?
(a) Notebook
(b) Laptop
(c) Desktop
(d) Workstation
(e) None of these

Answer-option A

11. What is Output?
(a) What the processor that picks from the user
(b) What the user want to give to the processor
(c) What the processor want to get from the user
(d) What the processor wants to give to the user
(e) None of these

Answer-option D

12. The internet allows you to
(a) Send electronic mail
(b) View web pages
(c) Connected to the servers all around the world
(d) All of these
(e) None of these

Answer-option D

13. An error is also known as
(a) Bug
(b) Debug
(c) Cursor
(d) Icon
(e) None of these

Answer-option A

14. ______ is processed by the computer into information.
(a) Numbers
(b) Processor
(c) Input
(d) Data
(e) None of these

Answer-option D

15. In page preview mode _______
(a) You can see all the pages of your document
(b) You can only see the pages that you are currently working
(c) You can only see those pages that do not contain graphics
(d) You can only see the title of the page of your document
(e) None of these

Answer-option B

Post a Comment

 
Top